Tálibán - David Gilkey na letišti v Kandaháru. Americký fotoreportér ... / Stovky vojáků, policistů a příslušníků zpravodajských jednotek opustily své základny a uprchly do provinční metropole fajzábádu, odkud někteří vysoce postavení úředníci již utekli do hlavního.

Tálibán - David Gilkey na letišti v Kandaháru. Americký fotoreportér ... / Stovky vojáků, policistů a příslušníků zpravodajských jednotek opustily své základny a uprchly do provinční metropole fajzábádu, odkud někteří vysoce postavení úředníci již utekli do hlavního.. The taliban or taleban ( ), who refer to themselves as the islamic emirate of afghanistan (iea), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country. „tálibán nyní postupuje velice chytře. Tálibán v zemi nabírá na síle. Téměř nebojuje, okusuje okrajová území jednotlivých provincií, bez boje zabírá lokality. Přitáhne k vojenské základně a prostřednictvím lokálních kmenových autorit vyjednává s vojáky jejich bezpečný odchod, složení zbraní, předání vojenské techniky.

The taliban or taleban ( ), who refer to themselves as the islamic emirate of afghanistan (iea), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country. Téměř nebojuje, okusuje okrajová území jednotlivých provincií, bez boje zabírá lokality. Spolu s americkou armádou by z afghánistánu mělo stáhnout své vojáky rovněž turecko, řekl agentuře reuters mluvčí povstaleckého hnutí tálibán. Globe24.cz / čtk povstalecké hnutí tálibán dnes varovalo před tím, aby spojené státy po stažení svých zbývajících vojáků z afghánistánu vybudovaly vojenské základny v okolních zemích. Odchod vojáků usa a nato z afghánistánu podle něj umožní, „aby si afghánci rozhodli o své budoucnosti mezi sebou".

Tálibán zveřejnil video z předání Bergdahla - Novinky.cz
Tálibán zveřejnil video z předání Bergdahla - Novinky.cz from d15-a.sdn.cz
Jul 02, 2021 · hnutí tálibán vítá odchod zahraničních sil z letecké základny bagrám. Útočí na bezpečnostní stanoviště kolem provinčních metropolí i na středně velké vojenské základny. Jun 11, 2021 · tálibán chce, aby se z afghánistánu stáhli i turečtí vojáci. Téměř nebojuje, okusuje okrajová území jednotlivých provincií, bez boje zabírá lokality. Saúdské arábie, spojených arabských emirátů a pákistánu. Tálibán alebo nepresne taliban (po paštsky a perzsky: May 26, 2021 · tálibán varuje před základnami usa v zemích sousedících s afghánistánem. Přitáhne k vojenské základně a prostřednictvím lokálních kmenových autorit vyjednává s vojáky jejich bezpečný odchod, složení zbraní, předání vojenské techniky.

May 26, 2021 · tálibán varuje před základnami usa v zemích sousedících s afghánistánem.

Co se týká povolení žen pracovat a dívek chodit do školy, od 90. Po konci ramadánu obnovil tálibán ofenzívu na jihu afghánistánu „boje začaly dnes ráno a stále pokračují," řekl agentuře afp člen provinční rady hílmandu attaulláh afghán. Jul 02, 2021 · hnutí tálibán vítá odchod zahraničních sil z letecké základny bagrám. Globe24.cz / čtk povstalecké hnutí tálibán dnes varovalo před tím, aby spojené státy po stažení svých zbývajících vojáků z afghánistánu vybudovaly vojenské základny v okolních zemích. Tálibán v zemi nabírá na síle. Upřesnil, že tálibové napadli kontrolní stanoviště na předměstí laškar gahu i v dalších okresech. Since 2016, the taliban's leader has been mawlawi hibatullah akhundzada. Téměř nebojuje, okusuje okrajová území jednotlivých provincií, bez boje zabírá lokality. Června 2021, 07:03 — autor: Odchod vojáků usa a nato z afghánistánu podle něj umožní, „aby si afghánci rozhodli o své budoucnosti mezi sebou". Let, kdy tálibán uzavřel ženskou část populace doma, se myslím jeho ideologie posunula. Stovky vojáků, policistů a příslušníků zpravodajských jednotek opustily své základny a uprchly do provinční metropole fajzábádu, odkud někteří vysoce postavení úředníci již utekli do hlavního. Jun 11, 2021 · tálibán chce, aby se z afghánistánu stáhli i turečtí vojáci.

May 20, 2021 · tálibán již dříve ovládl strategicky významný okres nirch nedaleko afghánské metropole kábulu a počátkem května také okres burka na severu země. V poslední době rovněž povstalci podnikli v zemi několik ofenziv. Června 2021, 07:03 — autor: Téměř nebojuje, okusuje okrajová území jednotlivých provincií, bez boje zabírá lokality. Saúdské arábie, spojených arabských emirátů a pákistánu.

Tálibán zatím příměří relativně dodržuje | Týden.cz
Tálibán zatím příměří relativně dodržuje | Týden.cz from www.tyden.cz
Odchod vojáků usa a nato z afghánistánu podle něj umožní, „aby si afghánci rozhodli o své budoucnosti mezi sebou". V poslední době rovněž povstalci podnikli v zemi několik ofenziv. Co se týká povolení žen pracovat a dívek chodit do školy, od 90. Jul 02, 2021 · hnutí tálibán vítá odchod zahraničních sil z letecké základny bagrám. The taliban or taleban ( ), who refer to themselves as the islamic emirate of afghanistan (iea), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country. Podle horáka tálibán nemá ambice expandovat za hranice afghánistánu a v tom se liší od některých jiných islamistických skupin ve světě. Jul 04, 2021 · tálibán podle něj těží ze špatné morálky vojáků, kteří jsou většinou ponecháni bez zásob a čelí přesile. Tálibán v zemi nabírá na síle.

Útočí na bezpečnostní stanoviště kolem provinčních metropolí i na středně velké vojenské základny.

Upřesnil, že tálibové napadli kontrolní stanoviště na předměstí laškar gahu i v dalších okresech. Let, kdy tálibán uzavřel ženskou část populace doma, se myslím jeho ideologie posunula. „tálibán nyní postupuje velice chytře. Since 2016, the taliban's leader has been mawlawi hibatullah akhundzada. Útočí na bezpečnostní stanoviště kolem provinčních metropolí i na středně velké vojenské základny. Přitáhne k vojenské základně a prostřednictvím lokálních kmenových autorit vyjednává s vojáky jejich bezpečný odchod, složení zbraní, předání vojenské techniky. Jul 02, 2021 · hnutí tálibán vítá odchod zahraničních sil z letecké základny bagrám. May 20, 2021 · tálibán již dříve ovládl strategicky významný okres nirch nedaleko afghánské metropole kábulu a počátkem května také okres burka na severu země. Spolu s americkou armádou by z afghánistánu mělo stáhnout své vojáky rovněž turecko, řekl agentuře reuters mluvčí povstaleckého hnutí tálibán. Podle horáka tálibán nemá ambice expandovat za hranice afghánistánu a v tom se liší od některých jiných islamistických skupin ve světě. Téměř nebojuje, okusuje okrajová území jednotlivých provincií, bez boje zabírá lokality. Jun 11, 2021 · tálibán chce, aby se z afghánistánu stáhli i turečtí vojáci. May 26, 2021 · tálibán varuje před základnami usa v zemích sousedících s afghánistánem.

Saúdské arábie, spojených arabských emirátů a pákistánu. Jun 11, 2021 · tálibán chce, aby se z afghánistánu stáhli i turečtí vojáci. Téměř nebojuje, okusuje okrajová území jednotlivých provincií, bez boje zabírá lokality. Přitáhne k vojenské základně a prostřednictvím lokálních kmenových autorit vyjednává s vojáky jejich bezpečný odchod, složení zbraní, předání vojenské techniky. V poslední době rovněž povstalci podnikli v zemi několik ofenziv.

USA a Tálibán podepsaly dohodu, jež má pomoci míru v ...
USA a Tálibán podepsaly dohodu, jež má pomoci míru v ... from i3.cn.cz
Přitáhne k vojenské základně a prostřednictvím lokálních kmenových autorit vyjednává s vojáky jejich bezpečný odchod, složení zbraní, předání vojenské techniky. Jul 04, 2021 · tálibán podle něj těží ze špatné morálky vojáků, kteří jsou většinou ponecháni bez zásob a čelí přesile. Odchod vojáků usa a nato z afghánistánu podle něj umožní, „aby si afghánci rozhodli o své budoucnosti mezi sebou". Let, kdy tálibán uzavřel ženskou část populace doma, se myslím jeho ideologie posunula. „tálibán nyní postupuje velice chytře. Tálibán alebo nepresne taliban (po paštsky a perzsky: Tálibán v zemi nabírá na síle. Po konci ramadánu obnovil tálibán ofenzívu na jihu afghánistánu „boje začaly dnes ráno a stále pokračují," řekl agentuře afp člen provinční rady hílmandu attaulláh afghán.

V poslední době rovněž povstalci podnikli v zemi několik ofenziv.

Přitáhne k vojenské základně a prostřednictvím lokálních kmenových autorit vyjednává s vojáky jejich bezpečný odchod, složení zbraní, předání vojenské techniky. „tálibán nyní postupuje velice chytře. Spolu s americkou armádou by z afghánistánu mělo stáhnout své vojáky rovněž turecko, řekl agentuře reuters mluvčí povstaleckého hnutí tálibán. Stovky vojáků, policistů a příslušníků zpravodajských jednotek opustily své základny a uprchly do provinční metropole fajzábádu, odkud někteří vysoce postavení úředníci již utekli do hlavního. Jul 04, 2021 · tálibán podle něj těží ze špatné morálky vojáků, kteří jsou většinou ponecháni bez zásob a čelí přesile. Let, kdy tálibán uzavřel ženskou část populace doma, se myslím jeho ideologie posunula. May 20, 2021 · tálibán již dříve ovládl strategicky významný okres nirch nedaleko afghánské metropole kábulu a počátkem května také okres burka na severu země. Co se týká povolení žen pracovat a dívek chodit do školy, od 90. Odchod vojáků usa a nato z afghánistánu podle něj umožní, „aby si afghánci rozhodli o své budoucnosti mezi sebou". Upřesnil, že tálibové napadli kontrolní stanoviště na předměstí laškar gahu i v dalších okresech. May 26, 2021 · tálibán varuje před základnami usa v zemích sousedících s afghánistánem. Globe24.cz / čtk povstalecké hnutí tálibán dnes varovalo před tím, aby spojené státy po stažení svých zbývajících vojáků z afghánistánu vybudovaly vojenské základny v okolních zemích. V poslední době rovněž povstalci podnikli v zemi několik ofenziv.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook